Hesabım
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Peptit

Seçenekler
Ambalaj Seçenekleri
HAYVANSAL MENŞELİ AMİNO ASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE
Garanti Edilen İçerik (&W/W)
Toplam Organik Madde 62
Organik Karbon (N)
30
Organik Azot (N) 10
Serbest Aminoasitler
11
pH 5,5 - 7,5
KULLANIM YERİ, ŞEKLİ VE DOZU
Ürün Uygulama Dönemleri Yapraktan
Yumuşak Çekirdekliler (Elma, Armut) Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde, meyve tutumu döneminde ve meyveler 6-7 cm çaplı olduğunda 200-250 ml / 100 l su 300 ml / 100 l su
Taş Çekirdekliler (Şeftali, Kayısı, Erik, Kiraz) Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde meyve tutumu döneminde Meyveler 6-7 cm çaplı olduğunda 200 / 100 l su 250 / 100 l su
Fındık, Badem Çiçeklenme öncesi taç yaprakları dökümünde ve meyve tutumu dönemlerinde 250 / 100 l su
Narenciye (Portakal, Limon, Mandalin, Greyfurt) Vejetatif gelişme ve çiçeklenme öncesi Taç yaprakları döküldüğünde , meyve tutumu döneminde ve meyveler 6-7 cm çaplı olduğunda 150-200 ml / 100 l su 250-300 ml / 100 l su
Bağ Çiçeklenme öncesi taç yaprakları döküldüğünde ve meyvelerin renk değişim döneminde 250-300 ml / 100 l su
Çilek Çilek kış dormansisinden önce, vejetatif gelişme başlangıcında, çiçeklenmeden 20-30 gün önce, meyve tutumundan 3-5 gün önce üretim sezonu sonuna kadar 20 günde bir 250 / 100 l su Damlamadan: 500-600 ml/da
Zeytin Tomurcuk oluşum, çiçeklenme öncesi ve meyve renk değişimi sırasında ve gerekliyse hasattan sonra 250 ml / 100 l su
Muz Çiçeklenmesi meyve dökümü ve oluşumu, renk değişimi, don gibi kritik dönemlerde 12-14 gün aralıklarla 2-4 uygulama(1-2 yaşındaki genç bitkilerde düşük dozu kullanınız 250-350 ml/da
Mısır Bitkiler 50 cm olduğunda ve başaklanmadan 2 uygulama 300-500 ml/da
Karpuz, Kavun, Hıyar, Kabak 4-5 yapraklı, çiçeklenme öncesi; meyve tutumu; meyve olgunluğu dönemlerinde Açıkta 300 ml/da Serada 250 ml / 100 l su Damladan 400 ml/da
Domates, Biber, Patlıcan Dikim sonrası ve 20 gün aralıkla iki uygulama 300-400 ml / 100 l su Damladan 400 ml/da
Lahanagiller Dikim sonrası ve 20 gün aralıkla iki uygulama 300-400 / 100 l su Damladan 400 ml/da
Patates Bitkiler 15 cm olduğunda, yumrular fındık büyüklüğünü aldığında ve 15 gün sonra 300 ml / da
Soğan, Sarımsak Yumruların oluşmaya başlamasından sonra her 20 günde bir 200-300 / 100 l su
Marul, Ispanak Fidelikte şaşırtmadan önce 2-3 uygulama; Şaşırtmadan 10-15 gün sonra 20 günde bir 200 ml / 100 l su 300 ml/da Serada 200 ml / 100 l su Açıkta 300 ml/ 100 l
Fasulye, Bezelye Çiçeklenme öncesi; çiçeklenmeden sonra 10-15 gün aralıklarla 300 ml / 100 l su
Buğday, Arp 4-5 yaprak dönemden kardeşlenme sonuna kadar ve kardeşlenmeden sonra 2 uygulama 300-500 ml/da
Çeltik Kardeşlenme ve çiçeklenme dönemlerinde 2 uygulama 1.uyg: 400-500 ml/da 2.uyg: 500-600 ml/da
Kolza Yan dalların oluşumu ve gövdenin uzama dönelerinden 2 uygulama 50 ml/da
Enginar Dikimden 3 gün sonra ve 15-20 günde bir 4 uygulama 300 ml /100 l su
Havuç, Maydanoz Kökler kurşun kalem büyüklüğünü aldığında 2-3 haftada bir 3-4 uygulama 300-400 ml /100 l su
Kereviz Dikimden 10-15 gün sonra başlamak üzere 20 günde bir uygulama 300 ml /100 l su
Tescil Belgesi
UYARI 
Zirai ilaçlar veya başka ürünler ile birlikte uygulanacaksa ön deneme yapılması tavsiye edilir. Asla uygun doz miktarını aşmayınız. Sadece gerekli olan yerlerde kullanınız. Önce etiketi okuyunuz, evde kullanmayınız. Çocuklardan ve gıdalardan uzak tutunuz. Ürünü kullanım sırasında hiçbir şey yemeyiniz, sigara içmeyiniz. Deri ve göz temasından kaçınınız. İstenmeyen durumlarda temas bölgesi acilen bol su ile yıkanmalı. Eğer bir tahriş gözlenirse doktora başvurulmalıdır. Boş ambalajlar ile doğayı kirletmeyiniz. Toprak ve/veya yaprak analizi yaptırılarak kullanılması tavsiye edilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Peptit PEPTİT düşük moleküler ağırlığı sayesinde çok hızlı alınım, taşınma ve faydalanma sağlar. PEPTİT ürünün iç ve dış kalitesini buna bağlı olarak meyve kalitesini arttırır. CFLQY289 Peptit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.